Gordijnen, jaloezieën en vitrages op maat

Heeft u behoefte aan meer privacy of verduistering, zonder dat het ten koste gaat van de sfeer in uw woning? RC Design Interieur heeft gordijnen, overgordijnen, jaloezieën en vitrages die een luxe en warm gevoel creëren. 

Door het aanbod aan verschillende materialen, kleuren en afwerkingen hebben wij voor ieder interieur een passende stijl. 

Daarnaast maken wij de gordijnen, jaloezieën en vitrages met alle liefde volledig op maat. Hierdoor sluit de gekozen raambekleding altijd aan op de formaten binnen uw woning. 

Gordijnen

Type gordijnen

Plissé zonwerend rolgordijn

Bent u op zoek naar rolgordijnen met isolerende eigenschappen? Plissé zonwerend rolgordijn zorgt ervoor dat het zomers koel blijft in huis. En als of dat nog niet mooi genoeg is: in de wintermaanden fungeert het gordijn als binnenzonnewering. Dit rolgordijn houdt namelijk de warmte binnen. 

Een Plissé zonwerend rolgordijn heeft hierdoor een duurzame toegevoegde waarde. Iets wat op termijn geld besparend kan werken. 

RC Design Interieur begeleid u richting uw droom-interieur

Wij adviseren en ondersteunen dan ook graag bij uw keuze voor raambekleding en/of raamdecoratie. 

  • Wij plaatsen uw zonnewering gratis
  • Ook het opmeten van uw deuren en ramen is gratis
  • In Rotterdam en omstreken bezorgen wij gratis
  • Afspraak op locatie (inclusief voorbeelden) mogelijk

Wij snappen dat u liever met eigen ogen ervaart wat wij bedoelen. De koffie staat dan ook klaar in onze store (Slinge 145, Rotterdam). Hier helpen wij u graag op weg naar uw droom-interieur. 

Wilt u vanwege de risico’s rondom corona liever advies aan huis (inclusief samples)?

Neem dan telefonisch contact op met ons team: 010 – 293 01 65