Traprenovatie Expert Rotterdam

De overtreffende trap in service en kwaliteit

Wij merken dat de trap vaak hét vergeten onderdeel is tijdens het (her)inrichten van een woning. En dat terwijl er anno 2021 veel mogelijkheden zijn op het gebied van traprenovaties.

Wat is de huidige staat van uw trap? RC Design Interieur adviseert graag over hoe de trap ingepast kan worden binnen uw droom-interieur. In onze store (Slinge 145, Rotterdam) vindt u verschillende overzettreden (zowel hout als PVC), stootborden, wangen & accessoires.

Daarnaast staan onze professionele vakmensen te popelen om uw traprenovatie uit te voeren.

40 jaar ervaring met traprenovaties

Wij zijn de traprenovatie expert in Rotterdam met inmiddels meer dan 40 jaar ervaring. Een open of gesloten trap, een trap met hout- of betonlook of een trap met moderne aspecten, onderhoudsarme materialen en LED verlichting: RC Design Interieur assisteert u met liefde door de wereld van traprenovatie anno nu.

Wij zijn dan ook van mening dat ‘de weg naar jouw slaapkamer’ een belangrijk onderdeel is van het gehele interieur.

Traprestyling op maat: welke trap past in uw droominterieur

Met een traprestyling of traprenovatie zorgt u ervoor dat uw oude, versleten trap weer sprankelt als vanouds. Naast het verhogen van de sfeer van de trap, is ook het creëren van extra veiligheid iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan bij een traprenovatie. Je kan de sfeer en veiligheid op de trap verhogen door het creatief gebruiken van de juiste onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan LED verlichting, maar ook aan:

Trends traprenovatie 2021

Trends die wij veel voorbij zien komen zijn traptreden met houtdecor en traptreden met steendecor. Deze materialen zijn voorzien van een antislip effect en geven een zeer hoogwaardige uitstraling. 

Een combinatie van interieur anno 2021 en een veilig gevoel. De ideale combinatie wat ons betreft. 

Houtdecor
De oppervlaktestructuur van traptreden met houtdecor voelt aan als echt hout. De karakteristieke nerven zorgen voor een antislip effect en geven de trap een hoogwaardig aanzicht.

Steendecor
Het steendecor motief geeft een robuuste uitstraling, is duurzaam en heeft een antislip effect. Het steendecor motief wordt vaak gebruikt in combinatie met witte stootborden.
 
 
Wij snappen dat u liever met eigen ogen ervaart wat wij bedoelen. De koffie staat dan ook klaar in onze store. Hier helpen wij u graag op weg naar uw droom-interieur. 
 
Wilt u vanwege de risico’s rondom corona liever advies aan huis (inclusief samples)?
Neem dan telefonisch contact op met ons team: 010 – 293 01 65