Vloeren van topkwaliteit

Tegenwoordig zijn vloeren verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, materialen, kleuren en prijsklassen. Maar welke vloer past het best bij uw smaak en budget?

RC Design Interieur biedt hoogwaardige kwaliteit vloeren, op maat gemaakt. Naast een assortiment aan verschillende merken vloeren, bieden wij ook onze eigen collectie RC design-vloeren. Vloeren die aansluiten op onze visie: kwaliteit, een eerlijke prijs en vooral: het oog wil ook wat. 

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de uitgekozen vloer te laten leggen door onze vakmensen. 

Laminaat-vloeren | Bent u opzoek naar een onderhoudsarme vloer, die tegelijkertijd de warme sfeer van hout ademt? Dan wij adviseren wij de welbekende laminaat-vloer. RC Design Interieur heeft een selectie gemaakt van laminaat vloeren die passen bij interieur anno nu. Voordelig, kleurbestendig en vochtbestendig. Dat uiteraard wel. Meer lezen
PVC-vloeren (o.a visgraat vloer) | Een PVC-stroken vloer kent een aantal unieke voordelen. RC Design heeft deze trend dan ook met liefde in de armen gesloten. PVC-vloeren zijn makkelijk in onderhoud, slijtvast, hebben een zeer lange levensduur en niet geheel onbelangrijk: Er kan vloerverwarming onder aangelegd worden. Ook voor PVC geldt dat een warme hout-look of beton-look perfect te realiseren is.
Vinyl-vloeren | Vinyl-vloeren zijn, net als PVC vloeren, gemaakt van hoogwaardig kunststof. Een belangrijk verschil is echter dat vinyl vloeren zachter aanvoelen en voordeliger geprijsd zijn.
Lamelparket-vloeren | Bent u opzoek naar een échte houten parketvloer? Kies dan voor een lamelparket vloer. Bij RC Design Interieur heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, patronen en kleuren. Dit deel van uw droom-interieur komt daarmee echt tot leven.
Tapijt | Tapijt is vloerbedekking met een zeer luxe en sfeervolle uitstraling. Het tapijt voelt warm aan, is geluiddempend en kindvriendelijk. In onze store (Slinge 145, Rotterdam) kunt u zelf zien en voelen welk tapijt voldoet aan uw eisen 

Visgraat (PVC) vloer op maat

De visgraat vloer is een van de grootste trends op het gebied van vloeren. Het trapsgewijze patroon zorgt voor een luxe uitstraling en sluit daarmee perfect aan op uw droom-interieur. 

Wij zijn groot fan van de visgraat vloer en wij bieden daarom een eigen collectie visgraat vloeren aan. Deze sluit perfect aan op onze lijfspreuk: ‘betaalbare luxe voor jouw interieur’.

Visgraatvloer Rotterdam

Vloer laten leggen door RC Design Interieur | Binnen 1 dag uw vloer vervangen

RC Design Interieur staat voor kennis, ervaring en betaalbare luxe, maar ook voor handen uit de mouwen. Wij ontzorgen u dan ook graag bij het uitvoerende deel. 

Uitgelichte vloeren

Meest verkocht

Laminaat visgraat Sunset-Oak

49,95   39,95   per m2

Smaakmaker

Laminaat visgraat Sardinia-Oak

47,95   39,95   per m2

Gemak

Laminaat waterproof Stone monreal-slate

46,95   34,95   per m2

PVC Click Z198

49,95   36,95   per m2